Siirry sisältöön

Myrskypäivä

Eilen ihana, aurinkoinen päivä. Tänään myrskyää mereltä. Lunta, jäätä ja räntää tulee vaakatasossa mereltä – paljon. Aamukävelyllä rantatietä pitkin oli ensin oikea poski hellänä ja oikean silmän ripset muurautuneet lumeen, takaisin tullessa vasemman puolen.
Tämän päivän tavoitteet: 1(=must:) kirjoita satu loppuun. Silitä silitettävät. Käy koko perheen kanssa uimassa. Tee ruokaa. 2 (=olisi hienoa, jos ehtisit myös:) purkaa paperipinon rästitöitä. Käydä läpi läpikäymättömiä valokuvia.
Nuo siis konkreettisia, käsinkosketeltavia tehtäviä. Tässäpä muutama muu, ei suinkaan vähemmän tärkeä tehtävä: ole iloinen! Näe tässäkin päivässä ihanat, hyvät puolet! Ole rakastettava ja rakastava! Kunnioita, ole kiitollinen!
Elä tietoisesti, joka hetki.
Olisipa hienoa, jos saisin sadun tänään valmiiksi. Voisin tulostaa ja lukea sen tärkeimmille kriitikoilleni, lapsilleni ❤ Tohtisinkohan luetuttaa sen muillakin? Sitten vain kustantamoon. (Pitäisiköhän liittää mukaan satua inspiroineita valokuviani – niitähän voisi käyttää kirjan kuvituksena? Jos taasen jään odottamaan, että saan suunnittelemaani kuvitusta valmiiksi, koko projekti venyy taas mahdottomasti..)
Tämän levyn tilasin itselleni netin alelaarista: http://www.youtube.com/watch?v=Ysz0MJcSwLY Iteljooni, tule jo!
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: