Siirry sisältöön

Itsentsemppauspostaus

Epävarmuutta. Ulkona ihana, aurinkoinen sää, todella voimakas tuuli, kevättä ilmassa. Itsellä epävarma olo. Pärjäänkö, pystynkö?
Pärjään! Pystyn! Osaan ottaa hyviä valokuvia (vaikka en aina yhtä hyviä kuin mitä olen nähnyt otetun -> valokuvauskurssi?). Osaan kirjoittaa hyvin (vaikka en aina yhtä hyvin kuin mitä olen lukenut kirjoitetun -> kirjoituskirjoja? Lisää harjoitusta!). Osaan markkinoida osaamistani – tämä taito puuttuu monelta, jotka ovat minua lahjakkaampia muissa asioissa.
Arvoni: tietoisuus, rakkaus, kiitollisuus. Toimin niiden mukaisesti. Nytkin olen tietoinen sormieni juoksusta näppäimistöllä, kirjainten ilmestymisestä kuvaruudulle. Kuulen näppäimistön äänen ja tuulen huminan ulkona. Kirjoittaminen on hyvä. Kävin äsken ulkona nappaamassa muutaman ajankohtaisen kuvan (lähikauppanarsisseja..). Hyvä tunne.
Ihanaa, että minua potkitaan elämään elämääni haluamaani suuntaan. Siis KIITOS niistä asioista, jotka vielä hetki sitten tuntuivat loukkauksilta – sain niistä pontta toteuttaa unelmiani, suunnitelmiani.
Siis. Olen taitava, hyvä, rohkea. Saan tehtyä kaiken, mitä suunnittelenkin – ja HYVIN! Hitsi vie nainen, nyt vain tekemään ❤

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: