Siirry sisältöön

Koneen vaihtoa ja muuta keväistä säätöä

Toki olen kiitollinen siitä, että kiirusta piisaa.

On keväästä aiheutuvia toimia: taimien kasvatusta, pihan siistimistä, ikkunan pesua (aurinko valaisee niin ihanasti – ja tuo esiin kaikki likatahrat ikkunassa).

On irtisano(utu)misesta aiheutuvia toimia: viimeiset duunijutut (no joo, hanskat tipahtivat aika pitkälti käsistä kun irtisanoutuminen varmistui, mutta sellaisia ei-polteta-siltoja -caseja), uuden koneen ja puhelimen selvittelyä, hankkimista, käyttöönottoa. Tottakai viimetinkaan ja vähän liian myöhään.

On muutosta aiheutuvia hommia (nämä eivät taidakaan ihan heti loppua): koti on mun silmääni ja makuuni vieläkin kuin hävityksen kauhistus. IHAN KAIKELLE tavaralle pitäisi löytyä oma paikkansa (ja jos ei löydy, perustelut: eikö ole tarpeen? Kirppikselle, huuto.nettiin tai roskiin! jos on tarpeellinen, järjestys uusiksi kunnes istuu kivasti). Lapset voisivat saada omat huoneet -> huoneiden laajennus kylmälle ullakolle. Katto pitäisi uusia? Piha (=meidän perhe tarvitsisi saunan? Pihaa pitää laittaa. Isosti. Kasvihuone. Varasto. Pintojen tasoitusta, mä haluan puutarhakalusteille kunnon paikat. Ja kun kunnon paikat löytyvät, aion maalata ne ihanan valkoisiksi. Aidat tiettyihin kohtiin pihan reunoja. Istutuksia. Kodin laittoa. Takan selvitystä ja laittelua. Tätä listaa voisi jatkaa ikuisesti!!

On muutosta aiheutuvia juttuja, vol 2: kaverit ja ystävät. Yllättävän paljon panostusta joutuu laittamaan siihen, että tänne sopeutuisi noin ystävyyksien puolesta, saisi uusia ystäviä. Eilinen Martta-ilta oli suurharppaus siinä eteenpäin. (Ja jos jonkun mielstä feben kaverikutsu on merkityksellinen, niin HURAA, ensimmäinen paikallinen kaverikutsu, ja toisen tohdin ihan itse lähettää. Siitä se lähtee.)

On kropan ja mielen hyvinvoinnista huolehtimisesta aiheutuvia juttua: liikunta, vaikka yleensä onkin tosi kivaa, vie hitsisti aikaa. Aamulenkki lasten päiväkotiin viemisen jälkeen. Mielellään joku iltapäiväliikunta. Ja sitten toivottavasti illalla vielä jotain yhteistä lasten kanssa. Tämä siis mielellään päivittäisen hyötyliikunnan lisäksi. Missä välissä laitan pyykit ja ruoan, hoidan kotia? Entäpä valokuvaan ja kirjoitan? Ehkä kaikki asettuu kyllä, aikaa löytyy.. Ehkä. En silti ole valmis tinkimään, ainakaan liikaa, liikunnasta. Se tuo hyvän olon. Heti aamusta asti!

Kuva on aamulenkiltä, kohta poistuvalla duunin Nokialla räpsäisty. Oli pakko poiketa muutama kymmen metriä normilenkiltä ja singota rantaan, mahtava myrskytuuli heitti aaltoja rantaan. Vielä viikko sitten ranta oli jäiden peitossa. Kevät tulee ❤

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: