Siirry sisältöön

Superviikonloppu ja superkuu

Mahtava viikonloppu takana. Ja eilinen hyper-super-upea retki on taatusti kirjoittamisen arvoinen, siitä vähän enemmän kun itsekin olen ehtinyt sulatella sitä hieman. Saisikohan siitä raavittua jotain isompaa yhteistyötä? Artikkeleita ainakin. Mahtava tyyppi, mahtava kohde.

(Pitäisiköhän mun hankkia synonyymisanakirja? Ehkä tämä on tyypillistä: kun rupeaa opettelemaan toista kieltä enemmän ja vähemmän isosti, äidinkieli heikentyy hetkeksi. Kuinkakohan fiksua tämä nyt on, yrittää kirjailijana ja kirjoittajana, ja sitten laittaa suomentaito vaakalaudalle opettelemalla ruotsinkieltä? No ei voi mitään, täällä ollakseen on melkein pakko osata ruotsia paremmin kuin nyt osaan.)

Ainakin febe-päivityksistä päätellen useampi oli ihailemassa tätä möllöttäjää, osa myös kameran kanssa. Itse ryntäsin saunasta pellolle alasti kameran kanssa, kun huomasin sen nousseen. Kotimatkalla oli myös pakko pysähtyä nappaamaan muutama kuva. Mutta treeniä yökuvauksen kanssa vaaditaan näköjään vielä, ja vakaampaa kättä.


No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: