Siirry sisältöön

Potteja multaan!

Aurinko palasi!

Vihdoinkin oreganot, jotka ovat olleet luvattoman kauan sanomalehtipoteissaan, pääsivät kunnolla multaan. Mikä tunne taas möyhiä pöyhiä kuohkeaa multaa, haistaa sen tuore tuoksu, upottaa sormet kosteaan, viileään turpeeseen ja tehdä istutuksille ihanat oltavat.

Onneksi ei puuha tähän lopu. Josko tänään saisi askarreltua lupahakemuksen kasvihuoneelle. Ajatuksissa se siintelee jo valmiina, vanhat ikkunat on jo haettu. Enää lupa, suurin osa tarvikkeista ja toteutus uupuvat. Melkein valmista siis!

Pihalla kukkivat muuten puhalluskukatkin. Miten teillä?
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: