Siirry sisältöön

Eräretkeä ja suuntaviittoja

Uudet männynkävyt ovat niin kauniita. Ja se tuoksu, mahtavaa.

Äiti, miten soluhengittäminen voi olla palamista? Äiti, onko jumalaa olemassa? Äiti, syötiinkö ennenvanhaan leppäkerttuja ja koppakuoriaisia ruoaksi? Syvällistä pohdiskelua saunan lauteilla.
Tuntuu, että pienen tietovarastoa ja mielikuvitusta ei tarvitse paljon ruokkia, kun jo aivot käsittelevät, työstävät ja ymmärtävät. Valtavasti.

Pieni opastettu eräretki, ja taas pieni biologi, filosofi ja äidin sydämensulattaja sai korviensa väliin hurjasti uusia asioita. 
Itselle retki oli lapsen riemun lisäksi onnistunut valokuvausreissu. Tavallisia ja hieman epätyypillisempiäkin kohteita. En ollut koskaan ennen nähnyt rantakäärmettä!
Muuten viikko on ollut puuhakas. Paljon on tullut tehtyä, vielä enemmän oli suunnitelmissa mutta flunssa pihus verotti – verottaa vieläkin. Hus, mene pois jo! Pohdituttavat asiat verottavat myös.
Tein päätöksen erään tulevaisuuteen vaikuttavan asian suhteen vain intuition varassa. Kun olin päätöksen tehnyt, sille toki löytyi monia järkisyitä. Itselleni poikkeuksellisesti luovutan vallan ja vastuun toiselle asiassa, joka koskee suuresti omaa elämääni, ja vain luotan. Pelottaa, mutta haluan uskoa, että elämä kantaa, että ihmiset ovat luottamuksen arvoisia, että maailma vastaa luottamukseen olemalla luottamuksen arvoinen.
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: