Siirry sisältöön

Mahtava lomapäivä

Tänään tutustuttiin hieman paikallisnähtävyyksiin. Käytiin Rosalan Viikinkikeskuksessa ja Bengtskärin majakalla. Lopuksi vielä Kasnäsiin syömään ja kylpylään uimaan.
Päivä oli mahtava, paljon nähtävää ja koettavaa. Lapset pääsivät ampumaan pitkäjousella, kiipesivät reippaasti majakan 252 porrasta ja matkustivat pienellä risteilyaluksella kuin merikarhut konsanaan. Poika ui ensimmäistä kertaa aikuisten altaassa ja tyttö taisi olla eniten mielissään suloisesta pehmokuutista.
 
Reissua olisi syytä hehkuttaa enemmänkin kuin mitä juuri nyt (kello 0:27) jaksan tehdä. Kuvat puhukoot puolestani. Upeat nähtävyydet (ja koettavuudet). Nyt illan helmi hetki, väsynyt mutta onnellinen. Kuuntelen vanhaa Björkiä (Homogenic, tjeu vaikkapa Unravel), käyn läpi ihanan onnistuneita valokuvia ja vain nautin omasta ajasta.

Kaikesta kokemastani huolimatta, tai ehkä juuri siksi, aivot askartelivat selkää rauhallisesti uidessa. Vain vedenalaiset äänet kuuluivat korvissani, kun oivalsin taas käyttäytyneeni ja toimineeni lähiaikoina aivan liian kaukana ihanteestani.
Toimikoon tämä siis muistutuksena itselleni: haluan olla -> olen: kaunis, naisellinen, hoikka, urheilullinen saaristolaisnainen. Olen huolehtivainen ja rakastava äiti lapsilleni, läheinen, luotettava, uskollinen ja rakastava puoliso miehelleni. Elän tietoisesti ja rakastaen itseäni ja kaikkea ympärilläni. Arvostan elämää ja olen kiitollinen. Olen inspiroiva, luotan intuitiooni, valokuvaan ja kirjoitan todella taitavasti (ja tuottoisasti, sori jos henkevyys katkesi).

NB: palaa tähän, jos (kun) lipsuu taas askel polulta harhasuuntaan.
(Tällaisia ihania portaita kapusimme Rosalassa. Lausutaan Ruusala, jooko ja kiitos. Eihän kukaan sano New York:kaan, vaan Nyy Jook, eikös niin. Ja nyt pilkunnillittäjän taitaa olla syytä painua unten maille.)
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: