Siirry sisältöön

Ajannäytön konkari

Kotiimme saapui ”uusi” ihanuus. Kello. Ihka oikea, vanha ehta seinäkello. Alunperin Turun sairaalan synnytyssalin seinällä aikaa näyttänyt. Voi vain miettiä, mitä on ollut mielessä 1900-luvun alun naisilla, kun he siellä laveteillaan tuskissaan ovat kuunnelleet kellon tikitystä, puoli- ja tasatuntien lyöntejä. Kuinka JUURI TÄMÄ kello on kertonut, mihin aikaan lapsi on syntynyt!

Maalta, komeron kätköistä vain vienosti pyytämällä se muutti meille keittiön oven yläpuolelle. Sain säädettyä sen aikaan, vedettyä käynti- ja lyöntipuolen ja jopa synkronoitua lyönnit sen näyttämään aikaan. Vähän se taitaa edistää, mutta mieluummin ajoissa kun myöhässä.

On se vaan melkoisen ihana.
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: