Siirry sisältöön

Jasså.

Ihana kesä takana. Mahtavia maisemia lähellä ja kaukana. Pieniä reissuja, isoja elämyksiä. Veneellä, jalan, pyörillä, lossilla, lautoilla.. Saaristoa koluttu, paljon. Ja vähän kaikkea muutakin.
Pikku hiljaa paluu arkeen. Lapset uimakoulussa, päiväkodissa osan päivää. Itsellä arjen opettelua, liiketoiminnan käynnistämistä (voi kun mä olen niin kärsimätön, pitäisi olla jo!!!), oman hyvinvoinnin opettelua.

Nythän nimittäin on niin, että liikunta on ollut lähinnä hyötyliikuntaa. Miekkonen vaivaisena milloin mistäkin syystä, itsellä joku laiskuus ja aikaansaamattomuus. Ruokailu on ollut herkuttelua ja liian epäsäännöllistä. 
(miten noi kävyt voivat pysyä tuossa rungossa kiinni??)
 Painoa on tullut pari kiloa lisää, mutta ketutuskäyrä kasvanut suhteessa paljon enemmän. Hyvinvointiani haluan lisätä, ja siihen osana kuuluen kehon oloa parantaa. Mielessä muhii muutoksia elämäntapoihin, ja mietin, pitäisikö avata oma blogi tälle elämänmuutoksen tavoittelulle, sinne tulisi sitten tarkempia speksejä ja kehityskulkua, tuumintoja ja toivottavasti onnistumisten hehkutustakin! Pohdin. Nimi jo buukattu.
 Ps. Kirjoitan sen jutun Eugeniasta, jonka lupasin toisessa blogissani, kunhan keksin jonkun järkevämmän tavan lisätä niitä copyright -tekstejä kuviin. Tai kunnes nyherrän niitä otoksiin vanhalla, hitaalla ja tyhmällä tavalla. Niin kuin pitäisi näihinkin kaikkiin kuviin lisätä. Hohhoijaa. Pitäisi ja pitäisi. Tuntuu, että on vähän alkukankeutta ja käynnistysvaikeuksia.
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: