Siirry sisältöön

Täysikuu ja täysi elämä

On ollut täysikuu. Oletteko huomanneet? Tämä kuva on otettu kotiovelta, meren yltä.

Paljon puuhaa, taas. Meille tuli hauvavauva, arvaa kuka kuvassa ❤
Arki on omaa kiireistä itseään. Ei me vaan taideta osata hidastaa (ja totta puhuen, kun tavattiin perhe, jotka meidän mittapuullamme eivät tehneet MITÄÄN, tajusimme, että tämä elämäntyyli taitaa oikeasti sittenkin sopia paremmin meille). Minullakin mieli vaan pannahinen askartelee koko ajan uutta, uusia ideoita, uutta tehtävää, uusia aatoksia, tuumintoja, puuhaa. Valintojahan nämäkin ovat, ei siinä mitään. Tuntuu, että toisaalta pursuan tarmoa, ideoita, tekemisen iloa. Toisaalta keho vetää rauhoittumaan, toipumaan, lepäämään (heti juoksulenkin ja uimisen ja muiden puuhasteluiden jälkeen).
Suunnitelmat, ja onneksi hieman toteutuskin, etenevät. Oma yritys ja kuviot selkeytyvät (ja laajenevat, aijai). Valokuvaus – valokuvapankki, tapahtumakuvaukset, henkilö-, lapsi-, lemmikkikuvaus. Kirjoittaminen – artikkelit ja kirjat. Muotoilu – savityöt, sisustusesineet. Sisustaminen ja pihasuunnittelu. Tapahtumien järjestäminen. On se peijooni, jos ei näistä ala pelimerkkejä pikkuhiljaa tipahdella.
Elämä on ❤
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: