Siirry sisältöön

NETISSÄ!!! Huraa!

Koska olen aina niin tyyni ja hillitty, seesteinen kerrassaan, ilmaisen tämänkin varsin rauhallisesti.

JIPPIAIJEE!!! Huraa! Jihuu!!

Tämänsyksyinen Iisakin kirkkoni on valmis. Nettisivut. Alunperin niiden piti tulla yrityksen nimen alle. Vaan yrityksen nimi on kovin virallinen, ja sopii hyvin vaikka valkokaulushommiin (joista pääsen toivottavasti pian kertomaan lisää, kunhan suunnitelmat kehkeytyvät, en ollutkaan saanut niistä puuhista elinikäistä allergiaa, toisin kuin vielä keväällä luulin).
Näihin nettisivuihin piti saada eloa, potkua, särmää. Sopiva sekoitus pirskahtelua ja klassisuutta. Jotain, mikä miellytti silmää, jaksaa toimia useammankin katselukerran ja antaa kaiken tarvittavan informaation. Siksi otin käyttöön jo aiemmin buukkaamani aputoiminimen.
Päädyin toimimaan iloisesti kolmen koplassa nettisivun, facebook -sivuston ja valokuvasaitin kanssa. Ajantasaiset päivitykset tulevat febeen, kuten myös uudet tuotteet, tuoreet kuulumiset ja (äänekkäät) ilonkiljahdukset. (Näppäimistöön lienee saatavissa uusia huutomerkkinamiskoita kuluneiden tilalle.) Valokuvasivustolle tulen kokoamaan valokuvapankin ja sieltä löytyvät valokuva-arkistot salasanojen takaa. Kolminaisuuden kruununa toimivat nettisivut, joilta löytyy joitain näytteitä töistäni, yhteystiedot ja linkit muille sivuille.
Hitsi vie, että olen tyytyväinen. Toivottavasti sinäkin. Tsekkaa, jos haluat:
http://www.sanadesign.fi
https://www.facebook.com/SanaDesign.by.Sari
http://sana.smugmug.com
ps. Blogin tämänkertaiset kuvat ovat iPhonella otettuja (muutaman eri aamun juoksulenkiltä) ja käsittelemättömiä. Koska joskus joku on sanonut, että paras kamera on aina se, joka on mukana. Ihan vain siksi.
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: