Siirry sisältöön

Pojan huoneen tuunausta

 Tänään toteutettiin vähän isommin pojan huoneen sisustusmuutoksia. 
 Huraa! Poika sai vaatekaapin ja on NIIN tyytyväinen (tähän asti menty kiinteillä kaapeilla siskon huoneessa). Nyt kaikki tärkeä löytyy ikiomalta reviiriltä. Synttäri-ilmapalloja ei missään nimessä saanut vieläkään heivata mäkeen, vain nuhistuneimmat sain saksia kasasta pois..
 Hitsin näppärä kirjahylly, kun voi pitää miten päin vain ja tavaraakin vetää yllättävän paljon. Vaikka kyllä Ikeassa mietin pitkään – olisin halunnut hieman ”antiikkisemman” hyllyn. Plussaa myös yhteensopivuus Ikeasta aiemmin hommattujen sisälmysten (lehtikotelot, laatikot yms.) kanssa.
 Kirppariaarteita Ikean kehyksissä. Saimme asiakkaiden odotteluun kyllästyneeltä myyjältä ilmaiseksi ihanat kartonkikuvat, joissa perhosia ja villieläimiä nimineen. Kehyksistä sentään jouduttiin Ikeassa vähän maksamaan.
Eikö tällainen työpiste oikein houkuttelekin touhuamaan? Asukki ainakin itse piti kovasti. Tähän kulmaan ei juurikaan tullut muuta uutta kuin taulut. Pöytä on Artekin Aaltoa, samoin tuolit – jotain kestävää tässä Ikea-manifestaatiossa edes.
 Eskarilaisen hienoja askarteluja jo pimennyttä merimaisemaa vasten. Nämä ovat niin liikuttavia. Onkohan muilla yhtä järkyttävät arkistot lasten vanhoja askarteluja ja piirustuksia?
 Pojan suuri aarre. Naulakosta roikkuva keppikapistus tärkeä käyttöesine on, teillekin, kuten äidillekin, tiedoksi vaan, vaaka. Piti olla näkyvästi esillä. Uniikkia käsityötä, toden totta. Liikuttavan hieno! (En ole objektiivinen mutta silti.)
 Yöpöytä nostettiinkin seinälle, yövalona Ikean Stråla -jouluvalot, Vaahteranmäen Eemeli tarjoilee mukissa ”Äiti mulla on jano” -vettä ja mukaan on livahtanut pari pipariakin.
 Iloiset apurit jammailivat valmiissa huoneessa 🙂
Pimeys tuli tietysti ennen valmista, joten kuvat ovat ”kauniin” keltasävyisiä (en viritellyt mitään apuvaloja, vaan mentiin tunnelmavalaistuksessa..). Ihan vaan siksi, koska malttamaton minäni ei tietenkään voinut odottaa seuraavaan päivään valokuvia ottaakseni. Ja hyvä niin: viisi minuuttia loppufiilistelyn jälkeen huone oli jo kaaoksessa = leikit täydessä käynnissä.
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: