Siirry sisältöön

Auts, elämä.

Joskus elämä juilii kovalla kädellä. Toisinaan tuntuu, että koettelemuksia on liikaa. Aina ei vain pysty näkemään, että kaikella on tarkoituksensa, kolikolla toinen puoli, tummimmallakin pilvellä hopeareunus. Tänään oli sellainen päivä. Henkilökohtaisia, rankkoja asioita.

Mieleeni tuli tarina, jonka olen lukenut tai kuullut jostain joskus. Joku varmaankin löytää googlailemalla tarinan ”oikein kerrottuna”, nyt ei jaksa itse penkoa. Tarinan ideana oli viisaan päällikön sanat: onni vai onnettomuus, kenpä tietää. Oli villihevosia, joita hänen poikansa sai kesytettyä. Kateelliset tuumivat: kävipä onni! Päällikkö: onni vai onnettomuus, kenpä tietää. Poika tippui villihevosen selästä ja katkaisi jalkansa. Säälittelevät tuumivat: kurja onnettomuus! Päällikkö: onni vai onnettomuus, kenpä tietää. Kylästä värvättiin nuoret miehet sotilaiksi, mutta päällikön poikaa ei kelpuutettu katkenneen koipensa vuoksi, ja jälleen: kävipä onni! Johon: onni vai onnettomuus, kenpä tietää. Tarina saattoi jatkua tästäkin mutta ainakin itselle opetus meni jo jakeluun tässä vaiheessa ja muisti lakkasi tuhlaamasta kapasiteettiaan.

Todellakin. Ehkä joskus, jälkikäteen milloin mitäkin elämäni tapahtumaa katsellen havahdun, miten hyvä oli, että sekin silloin kokemani vastoinkäyminen tapahtui. Ehkä en koskaan, ja kenties sekin on hyvä ja tarkoitus niin. Yritän silti luottaa, että asia, joka sillä hetkellä saattaa näyttää onnettomuudelta, ei välttämättä sitä olekaan. Onnenpotkua en ehkä kuitenkaan halua alkaa dissata mahdolliseksi onnettomuudenkantamoiseksi.

Elämä. You bitch. Ja silti niin ihana.
(Let me always tickle those little toes.)

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: