Siirry sisältöön

Rosalan kyläkauppa


Innosta puhkuen puhisen. Olemme saaneet saarelle ihanan pikkupuodin! Rosalan kyläkauppa, Rosala Handelsbod on muuttanut torimme laidalle.

Piipahdin putiikissa avajaispäivänä – tarkoituksenani toden totta vain nopeasti tsekata uusi paikka ennen kuin lasten pääsiäiskulkue tulee torille (varsinainen kuvauskohteeni siis). Otin kyllä kuvat kulkueestakin, mutta puodista poistuin täysien ostoskassien kanssa melko paljon myöhemmin.

Kaupan visuaalinen ilme, omanhenkinen maku- ja arvomaailma kulinaristisine ja luomuherkkuineen kolahti korkealta ja kovaa. Juustot, karamellit, näkkileivät, saaristolaislimppu, luomuliha… Tarjontaa on helppo hehkuttaa!

Päivän kahvi ja leivos, kenties lounaskeittokin, varmasti kutsuu tykönsä herttaisiin soppeihin, jotka on sisustettu vanhaa, tuunattua ja Ikeaa yhdistelemällä. Voittaa kuusi-nolla aiemman kylätarjontamme…

Hygieniahyllyssä on ihania aarteita saippuoista ekotiskiaineisiin. Työpajat täydentävät tätä valikoimaa mainiosti – itse tehdyt voiteet ja kylpysuolat kotiinviemisinä kauniissa purkeissa mukavan parituntisen jälkeen, mikäs sen mukavampaa.

Puodin pitäjä itse, puhelias, sympaattinen ja vahva saaristolaiskauppiatar, oli helposti lähestyttävä ja toimelias. Kas, ryhdyimmekin jo alustavasti suunnittelemaan yhteisiä kuvioita..

Olen satavarma, että turistit tulevat rakastamaan tätä puotia. Toivottavasti paikallisetkin, läheltä ja kauempaa, että kauppa kannattaa pitää auki myös turistisesongin ulkopuolella.
Jos ei tästä hehkutuksesta vielä selvinnyt, tiedoksenne: olen hirmu iloinen, että saimme tämän ihanan kaupan kyläämme!

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: