Siirry sisältöön

Ketä kiinnostaa?

(Sainpas huomionne! terveisin tänään bongattu sammakko.)
Minulle tilattiin Salon Seudun Sanomat. (Kiitos äiti! En varmaankaan tule niin vanhaksi, etten olisi innoissani saamistani lahjoista.) Minulle mainostettiin lehden valokuvakilpailua, ja taisi sen mainos pyöriä febessäkin. Aiheena kevätaiheinen valokuva Salon seutuvilta tältä vuodelta. Kilpailuaika päättyi viime sunnuntaina. Oli niin kiire ja paljon puuhaa ja tekosyy tekosyy seliseli muita mainioita perusteluita, etten lähtenyt sen kummemmin valokuvaretkelle vaan laitoin lehteen samat kuvat, jotka olin napannut viikonloppuna omalta pihalta puhelimella ja laittanut edelliseen postaukseenikin. Laiskaa, tiedän. Joskus näitä hutipriorisointeja tulee.
Tänään kun olin pyöräilemässä ruotsintunnilleni järven toisella puolen, puhelimeni soi. Lehdestä soitettiin. Kuvani oli voittanut kolmannen palkinnon ja saisin 50 euron lahjakortin mihin tahansa Salon alueen kauppaan. Pohdittuani noin kaksi sekuntia päätin haluta tuhlata rahat Rosalan kyläkaupassa, tjeu vaikka aiempi postaukseni kyseisestä putiikista täältä.

Elämä tarjosi minulle mojovaa mahdollisuutta. Minulla oli luurin toisessa päässä SSS:n toimitussihteeri, joka oli jo lopettelemassa puhelua. Kysyin uudelleen hänen nimensä ja sitten vuodatin kuin Mertaranta kerroin elämäntarinani pähkinänkuoressa, erityisesti sen, että olen valokuvaaja ja kirjoittaja. Kiinnostaisiko lehteä jutut elävästä elämästämme? Tai tottakai mistä tahansa muusta, meikämarttahan kirjoittaa ja valokuvaa mitä tahansa tilauksesta. Vastaus oli varovaisen myönteinen ehkäpä.
Siispä: haluaisitko SINÄ, että kirjoituksiani ja valokuviani julkaistaisiin Salon Seudun Sanomissa? Tykkää, kommentoi, auta saamaan koipeni toimitukselliseen ovenväliin!

Kerron sitten teille, miten tämä huikea jännityskertomus jatkuu! Toivottavasti tarinalla on onnellinen loppu!
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: