Siirry sisältöön

Kuvia ja pankkeja

Haluaisin ja kenties olisi syytäkin perustaa kuvapankki valokuvasivustolleni Sana Design SmugMugissa. Olen tätä pyöritellyt jo pitkään. Mutta toteutus tökkii, sillä yksi perustavanlaatuinen seikka pohdituttaa.
Pähkäilen jaottelua. Suurissa kuvapankeissa on niin valtavasti kuvia ja miljoona miljardia alakategoriaa, että ne ovat mielestäni hämmentäviä, jopa hieman eksyttäviä. Suurin osa hakeekin niistä kuvia lähinnä hakusanoihin ja tägeihin perustuen. Omasta kuvapankistani haluaisin kuitenkin jo otsikkotasolla selkeän ja loogisen.
Miltä kuulostaisivat seuraavat kategoriat:
Lapset (vai perhe?)
Luonto
Tapahtumat
Asuminen
Ovatko liian ylätasoisia tai liian spesifejä? Kattavatko nuo kategoriat KAIKEN? Laitan tottakai kuvaan tarkemmat tunnisteet, esimerkiksi puutarhakuvat menisivät kohdan Luonto alle, mutta tägeinä puutarha, istutus, porkkana jne. Ja sama kuva voisi olla useammassa kategoriassa, esimerkiksi lapsi kirmaamassa metsässä menisi sekä Luonto- että Lapset -kategoriaan.
 
Kääk. Vinkkejä ja kommnentteja otetaan vastaan!
Ps. Huomasin ihme tendenssin näissä otsikoissa.
Sanoja&sanoja.
Täytyy herätellä omaa tyyliä, onhan tuo jo vallan köyhää.
(Noloutta ja punastelua.)
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: