Siirry sisältöön

Aarrepaperi

Aarrepaperi1

Lapset leikkivät tässä päivänä eräänä merirosvoja. Olennaisena leikkiin kuuluu _tietysti_ aarteenpiilotus ja aarrekartta. Äitiiii, onko sulla ruskeaa paperia? On, mutta olisi jotain vieläkin parempaa. Askartelutäti minussa otti vallan ja näytin, miten tehdään ihan oikeaa vanhanaikaisempaa paperia, kuten V asian ilmaisi.

Aarrepaperi2

Otetaan tavallinen A4 (toimii ainakin sekä 80- että 100-grammaisena, nämä testattiin). Rypistetään ja suoristetaan. Kostutetaan vahvalla kahvilla lähes likomäräksi. Laitetaan kuivumaan narulle. Kun kuiva, laitetaan uuninpellille likoamaan pieneen määrään kahvia ja annetaan kuivua rauhassa. Irrotellaan varovasti ja aarrekartan paperi on valmis! Sopii käyttää muuhunkin askarteluun.

Aarrepaperi3

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: