Siirry sisältöön

Ingen oro i Örö

IMG_2131

Kävimme Wilson Chartersin reissulla Örön saarella. Reissun järjestelyt olivat sujuvat, oppaat asiantuntevia ja mukavia ja retki suunniteltu niin, että lapsetkin jaksoivat (juuri ja juuri) kulkea mukana. Saari historioineen on upea! Jutut kummituksista ja pystyyn haudatuista kiinalaisista elävöittivät mehevästi paljon asiaa sisältänyttä kierrosta. Mielikuva saarta kiertäneestä pienoisrautatiestä auttoi kuvittelemaan pikku saaren täyteen elämää.

Lokerikko

Liikennemerkki

Toisen lapsen mielestä ”se paikka, missä niitä koulutettiin, niin ne tykit oli ihan parhaita” ja pitkä selostus perään. Toisen mielestä ”armelija oli vähän hurja”. Itselle päällimmäiseksi jäi mieleen saaren upea luonto ja huoli historiallisten kohteiden säilymisestä. Kaiken kaikkiaan ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Hienoa, että saari liitetään osaksi kansallispuistoa vuoden 2015 alussa – näin yhä useampi pääsee tutustumaan Örön upeaan saareen. Suosittelen lämpimästi!

Merimaisema

Ja kuulkaa. Olen melko ylpeä monista siellä ottamistani valokuvistakin. Katsokaapas vaikka valokuvagalleriasta!

Mökki puiden siimeksessä

One Comment Post a comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Sana Housing | Sana Design

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: