Siirry sisältöön

Ihana työpäivä

  Kesälounas

Työnhakusparrattava – hyvä ystävä ja nyt rakas asiakas – tuli lapsineen kylään. Lapset leikkivät meidän lapsiemme kanssa innoissaan, juosten sisällä ja ulkona, touhuten ja pelmuten. Viilasimme työhakemuksen priimaksi, kaivoimme dataa haettavasta tehtävästä, yrityksestä ja avainhenkilöistä, teimme superhyvän CV:n. Sitten pidettiin pikku tauko, grillattiin ja nautittiin aurinkoisesta päivästä. Lapset jatkoivat keskenjääneitä leikkejään ja otin sparrattavasta vielä tyylikkäitä profiilikuvia LinkedIniä, työhakemuksia ja muuta käyttöä varten.

Mansikkalaatikko

Kun työasiat saatiin hoidettua, menimme vielä kaikki leikkipuistoon. Torin läpi kulkiessamme piipahdus keramiikkapajan avajaisissa (ihanaa! Pääsen taas minäkin upottamaan käteni Helenan saveen!), pikaisesti kierrellen tutustuminen iltatorin tarjontaan, Verstaan ohi kulkiessa keskiaikaisen laulunäytelmän ihailua ja lopulta Bibbanin vierestä puistoon. Auringon vielä lämmittäessä, kellon ollessa varttia vaille miljoona, halasimme ja totesimme tämän olleen ihan huippupäivä.

Mansikkailtapala

Vielä kotiin mansikkakojun tarjontaa iltapalaksi, lapset pesulle ja nukkumaan ja vielä itse fiilistelemään, onnistuneita muotokuvia työstämään. Ihana työpäivä, ihana elämä!

Ps. Jos työnhakusparraus kiinnostaa, ota yhteyttä! Kirjoitan siitä piakkoin tarkemmin tänne nettisivuilleni!

*muoks* kirjoitinkin työnhakusparrauksesta tänne.

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: