Siirry sisältöön

Tykkääjähaaste Facebookissa

Neuloin yhden ystävän vastasyntyneelle ja toisen ystävän masuvauvalle tällaisen suloisen vauvamyssyn. Myssyistä tykättiin kovasti. Suuri oivallukseni (joillekin varmaankin vanhaa kauraa mutta minulle ihan vastakerätyn tuoretta), TÄTTÄRÄÄ:

Vauvamyssy

Neulon tällaisen vauvamyssyn jokaisesta sadasta tykkääjästä, jonka saan Sana Designin Facebook -sivuille. Vauvamyssyn lähetän synnytyssairaalaan jollekin vastasyntyneelle annettavaksi. Onhan näitä tempauksia ollut, Martoilla ja muilla. Mutta pienistäkin puroista voi olla hyötyä joen virtauksessa, siksipä laitan oman korteni kekoon. Jos tykkääjien lisääntymistahti on nykyisenlainen, ei puikkoja tarvitse tähän hommaan kovin kiivaasti kilistytellä. Mutta hyvään tarkoitukseen silti, ja hyvää ajatellen.

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: