Siirry sisältöön

Ihania valokuvaushetkiä

IMG_5080

Rakkainta koko maailmassa? Omat lapset, tottakai! Ihania muistoja yhteisistä hetkistä ja lasten nopeasti katoavista kehitysvaiheista? Noo… Onhan niitä, itse puhelimella otettua, vaikka kuinka paljon. Puhelimessa, kunnes se tilttaa.

IMG_5199

Kenties olisi aika korjata tilanne, antaa ammattilaisen kuvata jotain pysyvämpää ja kaunista vaikka sisustuselementiksi asti?

IMG_5112

Selailin kuviani ja vastaan tulivat nämä herkät otokset koko perheen yhteisestä kuvauspäivästä heidän itse valitsemassaan miljöössä. Kaksi aikuista, kaksi lasta ja koira. Ei yhtään pönötystä vaan ihanaa, leppoisaa yhdessäoloa kauniissa, luontevassa ympäristössä. Hetki, josta jää pysyvä muisto.

IMG_5163

Sain perheen äidiltä palautetta kuvauksista ja kuvista: ”Tuhannet kiitokset aivan ihanista kuvista, olemme todella tyytyväisiä!! Oli hauskaa ja mielenkiintoista seurata, miten valokuvaat ja nähdä, miten lapset reagoivat. Mielestäni olit erittäin taitava saamaan kontaktia lapsiin, ajattelin heti, että sopisit loistavasti ottamaan esimerkiksi päiväkotikuvia! Tulemme suurentamaan osan kuvista suuremmiksi tauluiksi ja teettämään kaikki oikeiksi valokuviksi. Kiitos! S.”

IMG_5179

Nämä kauniit sanat saivat hymyni korviin asti. Kiitos itsellesi palautteesta!

IMG_5193

Riennä juoksujalkaa varaamaan oma valokuvausaikasi!

IMG_5067

 


2 Comments Post a comment
  1. Sussi #

    Tack Sari för otroligt fina foton, blir så glad varenda gång jag ser på dem!

    Tykkää

    29.3.2014

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!