Siirry sisältöön

Lattiatasolla

Eteisen lattia alkoi olla kulahtanut. Tosi kulahtanut.   
 Se on maalattu viimeksi Uulan lattiamaalilla nelisen vuotta sitten, ja toki nähnyt melkoisesti (perhe-)elämää sinä aikana. Lisäksi lattian laudat ovat kapeaa, elänyttä soiroa, joiden välissä kerään-kaiken-lian-enkä-suostu-puhdistumaan-millään-ähäkutti -raot. Päätin testata toisessa kohteessa seinän tasoittamiseen käyttämääni puukittiä rakoihin. Kittasin, siistin käsin ja jynssäsin laudat puhtaaksi rapatessa roiskuneesta.   

 Annoin kuivua ja maalasin Betoluxit pintaan. Ai että. Silmä lepää. Puhtaanvalkoisen ja melkein kolmesataavuotiaan hirren kontrasti vain on kertakaikkisen kaunis.    Portaikon alla olevan vaatesäilytyspaikan olen rakentanut jo aiemmin. Seinällä on valkoiseksi maalattu vanha Söderlångvikin kartanon omenalaatikko kenkätelineenä ja sen yläpuolella pari Hallénin taitettavia ripustuskoukkuja lisäsäilytystilana.  Piskuisista oksanpätkistä juurruttamani murattikin alkaa pikkuhiljaa kurotella tukitolppaa ylös!

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: