Siirry sisältöön

Ruoka-aika

Vauva ei olekaan enää ihan pieni. Vaikka rintamaito on edelleen pääasiallinen ravinnonlähde, nappisilmät seuraavat kovin hanakasti jokaista haarukallistani ja pikku kädet haluavat jo päästä operoimaan tositoimiin kiinteän ruoan pariin. Äiti rupeaa tottakai järjestelemään varusteita. 

Sain ystävältä mahtavan matkasyöttötuolin (kiitos H❤️) mutta kaipasin myös jotain järeämpää. Jotain Stokken Tripp Trapp -maista. Valkoisena, tietysti. Jösses minkä hintaista uutena. Toisen ystävän (M!!😁)  tori.fi -hehkutuksen jälkeen kurkkasin tarjonnan sieltä. Sen verran monta ostoilmoitusta valkoisista triptrapeista että tuumasin olevan turhan hyvät myyjän markkinat.

Marssin kirpparille tuleva käyttäjä makutuomarina kantoliinassa. Koska tuomari Hurmio nukahti ennen kuin osuimme valtavan hallin viimeisen myyntirivin täysosumaan, kirpparin ainoan ja parhaan syöttötuolin kohdalle, ajattelin ottaa kuuden euron arvoisen riskin ja ostin tämänmoisen.

Säätömahdollisuus samaa logiikkaa kuin ilmeisessä esikuvassaan. Muotokielikin vähän sinnepäin.

Ilmeisen hyvin oli palvellut. Oli kulumaa ja pinttymää.      Osiksi vaan. Pikkutilpehöörit talteen.  Puuosat hioin huolella, ja alta paljastui kelpo kunnossa oleva runko.  Maalasin osat molemmin puolin tavallisella valkoisella korkeakiiltoisella huonekalumaalilla.   Ylijääneet osat saivat kuurauksen saippuavedessä.  Kokoaminen ja paikkomaalaus. Ei pöllömpi lopputulos, vaikka yötöiksi vähän menikin. Ans kattoo, miltä näyttää päivänvalossa. Ja kelpuuttaako käyttäjä valtaistuimensa.      

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: