Siirry sisältöön

Luovia ripustusratkaisuja

Keittiötä remontoimassa ja sisustamassa. Uuteen, selkeämpään tyyliin eivät Neiti Nipon mielestä sopineet alkuperäiset, harmahtavat ja nuhjuiset verhotangot. Sitäpaitsi ne eivät olisi istuneet (/seisoneet/roikkuneet, valitse mieluisa vaihtoehto) hyvin uusien ylähyllyjen alle. Siispä uutta luomaan.

Vanhasta ritiläkukkalaudasta kun sahasi kaksi reunimmaista ritilää, sai oivat verhopuut. Koska ikkunat olivat eri korkeudella keskenään (kukapa sitä nyt kahta samankokoista ikkunaa samassa huoneessa samalle korkeudelle laittaisi) ja lattia kuitenkin samalla tasolla, piti ripustusratkaisun olla samannäköinen mutta silti säädettävä. Ja koko viritelmän sopia nätisti ylähyllyjen alle. Noh. Tällaiset niistä sitten tulivat:   

    Ripustuslenkit ovat eteisen kattokruunusta, jossa olisi ollut korkeutta vähän ruhtinaallisempiinkin huonemitoituksiin.
Verhot ovat mukavan eläväpintaista pellavan ja puuvillan sekoitetta.  

Verhot voi (sitten taas valoisan aikaan) rullata tai vaikka laskostaa haluamalleen korkeudelle. Narujen sitomistyylikin vaikuttaa yllättävän paljon: tuijotin rusetteja aikani, kunnes oivalsin, että niissä tökkii liika romanttisuus ( O.o ). Esimerkiksi yksinkertainen siansorkka toimii paremmin. 
  

  

Hommat jatkuvat. Stay tuned ;* 

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: