Siirry sisältöön

Puumaja

”Äiti, me haluttais puumaja. Sellainen ihan oikea.” Jepulis. Olinkin jo katsellut metsää ja todennut, että liian tiheässä kasvavaa nuorta kuusta pitäisi harventaa.  Lattian rungon ja laudat kaivoin varaston perukoilta, muun materiaalin pääsinkin kaatamaan suoraan raksalle.  Myös reunoista tein varsin tukevat, koska arvelin, että niiden kestävyyttä tullaan vielä leikeissä testaamaan.   Täytin vielä välit havupunonnalla.  Kun ne aikanaan varistuvat ja jäljelle jäävät pelkät oksat, on majan ympärille istutettu pajuaidanne jo kasvanut komeasti ja sitä hieman muotoamalla maja muuttaa taasen luonnettaan. Siihen asti mennään näin.   Sain ihan peräti kolme päivää rakentaa majaa ennen kuin siellä oltiin leikkimässä kavereiden kanssa.  

 Tässä kohtaa etukaide vielä kesken ja äidin sydäntä hieman kylmäsi. Mutta kivaa oli!  

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: