Siirry sisältöön

Hiekkis!

Rakensin lapsille viime viikonloppuna hiekkalaatikon. Siitä lähtien kuulin noin 15 kertaa päivässä kysymyksen: äiti, koska Danne tuo hiekat? No nyt toi. Ruokailu jäi kesken kun kaikki ryntäsivät paitasillaan ulos katsomaan tätä maailman suurinta ihmettä. Voi riemua, voi iloa!❤️ 

   Osittain katettu hiekkalaatikko oli minusta minulta oiva idea: sateen sattuessa osa laatikosta olisi kuitenkin katettu, ja ennen kaikkea kioskimaisuus mahdollistaa vielä enemmän leikkejä. Ja tietysti sinne pitää myös päästä kiipeämään 😄 
 Kestävä rakenne on kaiken kaikkiaan (missä tahansa lasten leikkeihin tulevassa jutussa) kovasti tärkeää. Siksi valitsin järeän puumateriaalin ja varsin tukevat rakenneratkaisut. Testasin kestävyyden pomppimalla ympäri pytinkiä. Hyvin meni😁 

 Kun Danne näki hiekkalaatikon kauhakuormaajansa ohjaamosta, totesi että tuonne taitaisi mahtua toinenkin kauhallinen hiekkaa. Kyllä vaan, mutta aloitetaan nyt tällä❤️ 

 

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: