Siirry sisältöön

Pyykkipyhättö

Jokainen prosessi on vain yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Kolmilapsisessa taloudessa, pienin vielä (kesto)vaipoissa, pyykkiä tulee, joten huoltoketjun pitää olla kunnossa. Meillä heikoin lenkki oli pyykin kuivatus. Edellisten asukkaiden peruja oli naru talon seinästä yhteen pihan puista. Ei riitä, semminkin kun kyseiselle seinustalle on rakentumassa terassi – en halua terastella pyykin seassa.   

 Kun ensin olin raivannut haluamaltani paikalta metrisen läjän puoliksi maatunutta oksa- ja muuta tauhkaa pois, pääsin tekemään perustukset. Halusin tällä kertaa tehdä liitokset salvoksina, jotta runko olisi todella tukeva – tarkoituksenani on voida käyttää telinettä myös mattojen tamppaukseen, pesuun ja kuivatukseen.
     
    
  Olihan se juhlavaa, kun sai ensimmäisen satsin pyykkiä kuivumaan telineeseen❤️ 

  

 Paikan valinta osoittautui menneen nappiin. Tähän kohtaan tonttia osuvat auringon ensi säteet aamulla ja vielä ilta-auringon viimeinen loisto. Muun päivää lankeavat varjot ovat oman tontin puista eli niille voi ajan myötä näyttää sahaa.  

  

  

  

 Mikäs tässä, lintujen laulaessa, pyykkejä ripustellessa. Lapset vasta heräilevät ja itse auringossa, aamukahvin kera, pyykkipyhätössäni päivää käynnistäen. Ihanaa arkea!❤️

One Comment Post a comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Mattopyykillä | Sana Design

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: