Skip to content

Raparperin ja mansikan täydellinen liitto

Keskellä tulevaa terassia kasvava raparperi pitää siirtää. Oli siis ensimmäisen sadonkorjuun aika. 

 Yhdestä juuresta tuli mukavasti varsia❤️ 

 Jostain syystä itsestään kihartuvat raparperin pintasiipaleet ovat minusta käsittämättömän kauniita! 

JKauneutta kaikkialla❤️ 

 Mansikan makeus ja raparperin kirpeys. Mukaan vielä sokerein maustettua rahkaa murotaikinan päälle ja ihana, kesäinen herkku on nauttimista vaille valmis!

Reseptin sain teininä työpaikan esimieheltäni (silloin maisteltiin mustikkatäytteistä versiota). Terveisiä Ailalle, hyvin on toiminut. Ja yhtä hyvää kuin silloin kauan sitten.   

 
Pohja:

150g pehmeää voita

1 dl sokeria

1 kananmuna

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

Puoli litraa sesongin marjoja tmv. 

Päällinen:

2dl rahkaa

1 kananmuna

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

200 asteessa noin puoli tuntia. Anna hyytyä vielä hetki ennen tarjoilua. Nauti ❤️

 

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: