Siirry sisältöön

Kaappihommia ja puffi

Vessassa on korkea kaappi, jossa alkuperäinen 50-luvun täyspuinen ovi. Edellinen asukas oli alkanut laittelemaan kaappia sisäpuolelta mutta homma oli jäänyt kesken. Hyllyt oli poistettu, samoin toinen sivuseinä, toinen sivuseinä oli alkuperäinen. Takaseinään oli vaihdettu pari kipsilevyn palaa, joiden saumassa oli hitunen kittiä. Muutama ruuvintörö toimitti ripustimien virkaa.

 Koska oli sateinen päivä, päätin puuhata sisähommia. Kittasin valmiit seinät siisteiksi ja kitin kuivuessa rakensin loput (en tiedä, onko oviaukon molemmin puolin koskaan moisia ollutkaan. No nyt on). Sitten vain hyllyt hyllypidikkeineen ja kaapin lattia. Tein nämä kaikki siististä raakaponttilaudasta, jota oli jäänyt  yli pojan huoneen lattian rakentamisesta. Ja kun tekee kerralla kunnolla, ei tarvitse minnekään listoja tai smyygia😉

  
 Lopuksi maalaus ja a vot.

 Tänään pääsee jo täyttämään❤️

 Sitten se mainittu puffiosuus. Tiesitkö, että rakennan ja remontoin myös muille? Eikä homman tarvitse olla suurensuuri karauttaakseni paikalle. Joskus juuri vaikkapa se kesken jäänyt kaappi voi olla hiertävin kivi kengässä.

Kerronpa vielä itsestäni remonttireiskana. En varmaankaan ole raksapiireissä katu-uskottava. Työni ympärillä saa elämä jatkua. Koko taloa ei tarvitse pussittaa tai tyhjentää. Vaikka verstaastani löytyy jiiri- ja katkaisusahat, sirkkelit ja monet muut isot, kovaa ääntä pitävät ja paljon sotkua tekevät laitteet, yleensä rakennustyökaluinani ovat käsisaha ja naulat&vasara tahi ruuvit&Makita. Puukko ja hiomapaperia. Aivan eri ote hommaan kun käsin tekee. Ja tiedätkö, yleensä se ei ole edes hitaampaa. Siihen mennessä kun isot vempeleet on roudattu ja pystytetty (ja ehkä haettu rautakaupasta ja vaihdettu juuri se osa jonka huomaakin menneen rikki) ja meinaisi ruveta ryhtymään, olen usein jo valmis. Testattu on, parissakin kohteessa😄 Ja tämä outolintu vieläpä pitää sisähommissa yleensä villasukat jalassa ja imurin lähellä. Vaikka olisi miten raksaa ja remppaa, ei sotkun silti tarvitse levitä kaikkialle 😊  Kummallista, eikö totta?😊 Jos mielessäsi väikkyy jokin remontti- tai rakennuskohde, jonne haluat tämän villasukkasankarin, ota yhteyttä❤️

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: