Siirry sisältöön

Sana Housing

Kuten kerron yritykseni kotisivuilla, toimintani jakautuu kolmeen eri osa-alueeseen. Ensinnäkin on tämä Sana Design. Nettisivut, valokuvaus, kirjoittaminen, pienkäsityöt ja muotoilu. Toisekseen on Sana Consulting, jonka palveluihin kuuluvat projektijohtaminen ja prosessikonsultointi, rekrytointipalvelut pöydän molemmin puolin sekä muut valmennukset. Kolmantena on Sana Housing, kaikki asumiseen liittyvä. Sisustussuunnitelmat ja -toteutukset, remontit, organisointi. Pihasuunnitelmat ja -toteutukset, taimimyynti. Mökkivuokraus; Lillan ja Mökkivuokraajan käsikirja.

Tein Sana Housingin omat kotisivut ja minusta niistä tuli oikein kauniit. Aiheotsikot sivuilla tulevat johtamaan tämän blogin kyseisen alueen postauksiin, kunhan saan jumpattua tagit kuntoon. Otan mielelläni kaikenlaista palautetta vastaan!

IMG_2309-XL

Kuvassa tyttären kädet jokunen vuosi sitten, kun kävimme tutustumassa Örön saareen sen yleisölle avaamista edeltävänä kesänä. Aarteita aarteen (multaisissa) käsissä ❤

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: