Siirry sisältöön

Asennekysymys

Valtava pino lakanoita odottamassa mankelointia. Ääh? Ei vaan: kiitollisuutta äidiltä aikanaan lahjaksi saamaani mankelia kohtaan (sitä ennen silitin lakanat). Kiitollisuutta siitä, että Lillanissa on ollut niin paljon vieraita, jotka ovat nauttineet siellä olostaan ja nukkuneet hyvin. Ja mankelointinurkkauskin voi olla kaunis, vaikka koko kodinhoitohuone odottaakin remonttiin pääsyä. Sillä onhan mahtavaa, että minulla on rauhallinen tila, missä tätä puuhailla!


Jisses. Tämän päivän puhtaiden pyykkien pino, viime tinkaan hämärän jo hiipiessä narulta pelastettu. Pihkura? Ei. Ihanaa, että vihdoin oli aurinkoinen päivä, sain kuivaksi monta koneellista pyykkiä. Näen pinossa paljon ystäviltä saatuja vaatteita ja olen kovasti kiitollinen. Tai vaikka kiitollinen ihan käsistäni, jotka osaavat viikata, suorittaa tehtävänsä niin siististi, taitavasti, näppärästi. 

Sitä saa mitä tilaa. Minä tilaan hyvää, myönteistä. Kiitos ❤️

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: