Siirry sisältöön

Puutarhahommia

Pihalla oli jyrkkä kalliorinne, johon piti saada maisemaan sopiva aidanne sekä siellä täällä aiempien asukkien istuttamia tuijia. Valitettavasti vähän kärsineitä, kun eivät oikein olleet niille sopivassa maaperässä. Eipähän omatunto kolkuttanut, kun niitä siirsi.


Kiviä kerättiin sieltä täältä ympäri tonttia ja aseteltiin kohdilleen. Laajalle levinneitä vuorenkilpiä istutettiin maisemoimaan ja asettumaan uusille kohdin kodiksi. Muualta pihalta siirrettiin seuraavien projektien tieltä myös muita kivikkokasveja aidanteeseen.


Pikkulinnuillakin oli lystiä, kun heille kaivettiin valmiiksi maasta herkkuja!


Koko homma tehtiin muutamassa tunnissa (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty). Paras palaute tuli, kun tytär tuli kotiin koulusta. ”Ihana! Mut ihan kuin se olis aina ollu siinä?” Niin sen pitääkin. Pihaan sopiva, hyvin toteutettu muutos näyttää siltä kuin se olisikin aina ollut paikoillaan.

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: