Siirry sisältöön

Hejsan, Robert Lind. 

Du ringde mig igår kväll. Sade att du ville boka Lillan och frågade om den skulle vara  ledig. (Du talade flytande finska med mig men jag antar att du är svenskspråkig, föranledas att du använde tex ord sms när du menade tekstiviesti. Men, som du talade så bra finska ska jag fortsätta också med detta språk.)

Halusit varata Lillanin tästä päivästä viikoksi eteenpäin itsellesi ja ”muijallesi”. Lillan sattui olemaan vapaa. Kysyin sähköpostiosoitetta, johon lähettää varausvahvistus, vastasit että voin laittaa sen numeroon, josta soitat, tekstiviestinä (esemes 🙂 ). Kerroit, että laivanne saapuu Turun satamaan kahdeksalta ja että olette Lillanissa kymmenen, yhdentoista välillä. Lupasit soittaa kun tietäisit tarkemman saapumisajankohdan. 

Illalla laitettuani lapset nukkumaan mankeloin kauneimmat lakanat, kokosin tervetuliaislahjan, tein ja tulostin laskun (jotta se olisi minulla aamupäivällä mukana kuten olit pyytänyt) ja varmistin, että minulla olisi kaikki tarvittava mukana aamua varten. 

Aamusella hyppäsin autoon tytärteni 1,5v. ja 8v. kanssa. Varmistin, että Lillanissa oli kaikki kunnossa teidän tuloanne varten. Sijasin vuoteet kauniisti ja laitoin pyyhkeet somasti jalkopäähän odottamaan. Ja sitten me asettauduimme odottamaan.

Sinusta ei kuulunut mitään. Ensin laitoin useamman kohteliaan tekstiviestin, sitten yritin soittaa. Numeroosi ei juuri nyt saatu yhteyttä. Menimme lähellä asuvien ystävien luokse kahville odottaessamme kuulevamme sinusta jotakin.

Odotettuamme pari tuntia yli arvioimasi saapumisajan ja numerosi ollessa edelleen tavoittamattomissa lähdimme kotiin. Ihmettelin kovasti. Koskaan aiemmin ei ole käynyt mitään tällaista. 

Soitin numerotiedusteluun. Numero, josta soitit, on joko salainen tai puheaikakortin numero. Nimesi perusteella en sinua pysty saamaan selville.

Toivottavasti olet kunnossa eikä tavoittamattomuutesi johdu siitä, että olisi tapahtunut jotain ikävää. Jos taas toimit pilanpäiten, soosoo.

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: