Siirry sisältöön

Mitä opin tänään

Woop woop! Tarve on ollut jo pitkään, toteutustapa hakusessa. Eihän tuo vieläkään visuaalisesti kaikkein kaunein ole, mutta siitä terkut Googlelle. Ainakin homma toimii. Nimittäin nettisivuille automaattisesti päivittyvä kalenteri, jee! Seuraava pykäys olisi saada sitä klikkaamalla tehtyä muutoksia. Paremmin nukutun yön jälkeen sen askartelu jatkuu. Siihen asti vapaat ajankohdat pystyy tarkistamaan kalenterista ja tekemään buukkauksen yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.

Lisätaputukset annan olkapäälleni siitä, että pikku tytär päätti tänään mennä ilman päiväunia, ja meno olikin sitten sen mukaista. Muutama flown keskeyttävä tekijä siis haasteena ❤

Kyllä kelpasi näin buukattua heinäkuuta muuten esitelläkin. Vaan upeita ajankohtia on Lillanissa muitakin – hiihtoloma, pääsiäinen, vappu, jopa juhannus vielä vapaana! Tai ihan vain tavallinen viikonloppu, tai viikko. Nauti ja tule Lillaniin 🙂

nayttokuva-2017-01-25-kello-22-05-07

 

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: