Siirry sisältöön

Tekemällä oppii

Tekemällä oppii, yllättäviäkin asioita. Pysähdyin tässä pohtimaan, miten vain ajattelin laittavani Lillanin vuokralle, että minulla olisi varaa pitää se. En kuitenkaan halunnut kadottaa kosketuspintaa ihanaan taloon, joten päätin alkaa vuokrata sitä lyhytaikaiseen majoitukseen.

Muutin hieman kalusteita ja irtaimistoa. Tein sille nettisivut ja pompin innosta, kun sain ensimmäiset vieraat vain pari viikkoa sivujen julkaisun jälkeen, juhannukseksi vuonna 2015.

Sen jälkeen olen hionut Lillanin toimintamallia, markkinointia ja yhteistyökuvioita, mutta perusajatus on ollut koko ajan sama: vieraat kokevat olevansa tervetulleita ihanaan, tunnelmalliseen merenrannalla sijaitsevaan vanhaan hirsitaloon, jossa kaikki palvelut ovat lähellä.

Tähän mennessä olen siis oppinut, miten muokataan talo vuokraukseen sopivaksi ja miten vuokraustoimintaa pyöritetään. Olen oppinut asiakaspalvelusta, nettisivuista (katsopas vaikka miten mainion kyselylomakkeenkin osasin tehdä!), markkinoinnista, yhteistyöstä.

Mutta ennen kaikkea olen oppinut itsestäni. Olen huomannut osaavani priorisoida, ottaa ziljoona asiaa huomioon samanaikaisesti, hoitaa kahta taloa, osaan oppia, mukauttaa toimintaani tilanteen mukaan, minulla on melkoinen paineensietokyky. Edelleenkin olen monella tapaa perfektionisti mutta se ei enää rajoita yhtä pahasti tekemisiäni.

Elämä opettaa niitä, jotka ovat valmiita oppimaan.

Kun katsoo lähelle, voi nähdä kauas. Tässäkin tarkasteluani itseäni ja pohdiskeltuani oivalluksiani ymmärsin, mihin yritykseni toiminnassa haluan seuraavaksi satsata. Kaiken lippulaivaa, Lillania tietenkään unohtamatta❤

Jahka vielä muutama asia varmistuu, kuulet taatusti lisää!

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: