Siirry sisältöön

Kirjaimet liikuttavat myös liiketoiminnassa

Sanalla on väliä. Kirjaimilla pystyy liikuttamaan maailmaa. Harva yrittäjä on kuitenkaan myös ammattikirjoittaja. On ihan sallittua keskittyä itse omaan liiketoimintaansa ja pyytää kirjoittamisessa apua. Kiireen tai muun syyn vuoksi. Näin saat viestisi tuotua julki sellaisena kuin sen toivoitkin.

Sain oikein mieluisan toimeksiannon, kun Vihersuunnittelu Kivi ja Kasvin Tiina Kortelainen pyysi apuani oman esittelynsä kirjoittamisessa.

Kevät on ymmärrettävästi pihasuunnitelmien ja muun viherrakentamisen kulta-aikaa, eikä aika tahdo riittää lisäksi tekstin tuottamiselle. Tiinan ammattitaitoiset luennot Minifarmi- & kukkamessut -tapahtumassa kuitenkin ansaitsivat esittelynsä, joten hän kääntyi puoleeni.

Tiina lähetti minulle luentojensa aiheet. Lisäksi minulla oli taustamateriaalina yrityksen verkkosivut. Muutaman version pallottelun jälkeen tuli lopulta hyvää ja valmista.


Hienoa, Tiina! Ajankohtaiset, kiinnostavat luentosi aiheet ja ammattitaitoinen puhuja keräävät varmasti paljon innostuneita kuulijoita.

Kiitos avusta Sari Hyvärinen 🙂 Olen itse ainakin aika tyytyväinen tähän.” – Tiina Kortelainen


Autan mielelläni myös sinun yritystekstiesi kanssa. Muokkaan viestisi toivomaasi tyyliin, määrään ja muotoon. Ota yhteyttä!

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: