Siirry sisältöön

Kirjoittaminen

 IMG_4861

Olen rohkea, elämää syleilevä ja myönteinen nainen, äiti, ajattelija, kokija ja tekijä. Uskallan elää suurella sydämellä, nähdä ja tehdä. Vaikka juureni ovat Karjalassa, Espoossa ja Suomen sysimetsissä, olen elänyt ja kokenut maailmaa muuallakin. Viimeiseksi olen muuttanut perheineni Turunmaan saaristoon ja tavoitteenani antaa lapsilleni pysyvä koti, jonne kasvattaa juuret – ja josta käsin kokeilla siipiään suuressa maailmassa.

Olen tehnyt piiiitkän uran HR-, IT- ja ulkoistusmaailmassa. Hyppäsin pois muiden sanelemasta oravanpyörästä yrittäjyyden hyiseen veteen uskoen, että jos teen sitä, mitä rakastan, pyrkien tuottamaan toiminnallani mahdollisimman paljon hyvää ja teen sen itselleni tyypillisen (vähintään semi)perfektionistisesti, kuvio toimii. Kokeilua on nyt reilu vuosi takana ja voin varovaisen ylpeänä sanoa, että suunta näyttäisi olevan oikea, vaikka täydellisen onnistumisen henkseleitä ei sentään vielä tohdi paukutella. (Edit: minne se aika hujahti? Neljäs vuosi.)

Pystyn pohtimaan, analysoimaan ja jakamaan ajatuksiani sekä globaalista että paikallisesta näkökulmasta. Haastattelen itseäni parempia oppiakseni ja jakaakseni oppia niille, jotka haluvat kehittyä. Vaikuttamiskeinona politiikka on nyky-yhteiskunnassamme avainasemassa, ja koska haluan muuttaa ja kehittää, olen jo kastanut varpaani kyseiseen keitokseen itsekin. Pystyn kuitenkin myös ottamaan pari askelta takavasemmalle ja pitämään suuni supussa omista mielipiteistäni, jos kirjoituskohde niin edellyttää.

Kirjoittajana olen tuottanut ammattitekstiä käytännössä päivittäin yli kymmenen vuoden ajan. Vapaana kirjoittajana olen toiminut vuodesta 2012. Yrityksille kirjoittamieni esittely-, blogi- ja muiden vastaavien lisäksi kirjoitan myös esimerkiksi lehtiin, kuten Maaseudun Tulevaisuuteen kolumnia. Kirjalliseen vapaaseen aamukurlaamiseeni voi tutustua esimerkiksi blogissani. Luonnollisesti pystyn mukauttamaan tuottamani tekstin toivottuun tyylisuuntaan sopivaksi. Myös kuvat kirjoituksen oheen onnistuvat, valokuvauksestani tietoa täällä.

Olen tottunut projektityöskentelijä. Nopeat aikataulut ovat ominta itseäni – ajatuksesta toteutukseen hupenee niin vähän aikaa, että heikompia hirvittää. Oman yritykseni kautta pystyn toimimaan joustavasti ja toivotussa aikataulussa. Tilaa yksittäinen kirjoitus tai säännölliset tekstit haluamaasi kohteeseen. Saat neuvottelupalaverin, jossa käydään läpi toiveesi ja kirjallisesti ylös kaikki sovitut yksityiskohdat. Sekä tietysti hyvää tekstiä.

IMG_2522

No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: