Siirry sisältöön

CV ja muuta business -arkea

Pitkästä aikaa CV:n päivitystä, LinkedIn -profiilin ajantasaistamista ja työhakemuksen työstöä. (Ja profiilikuvien päivitystä – voi hyvänen aika.) Kuinka paljon itseään saa, ja pitää, markkinoida? Olen tottunut suomalaiseen jähmeyteen, vähättelyyn, kaikenlaisen kehuskelun välttämiseen ja siksi kirjoittamani arveluttaa. Vaan eikös työnhakutilanteessa, jos missä, ole tarkoitus nimenomaan tuoda omat hyvät puolensa (toki realistisesti) esiin? Hakemuksestani ei saa jenkkiläistä hypetystä kyllä mitenkään, mutta olenko täkäläiseen makuun liian itsevarma? No, uskon vakaasti ”kukas se kissan hännän nostaa ellei kissa itse” -sananlaskuun ja haluan luottaa omaan ammatilliseen arvooni. Paistakoon se myös hakemuksestani ja CV:stäni. Olen sitä mieltä, että olen lottopotti työnantajalle.
En ole suinkaan luopumassa yrityksestäni, vaan eteen tuli sen verran houkutteleva tarjous kehittää omaa osaamistani valmentamisessa ja saada siitä vielä palkkaa, että jos saan hierottua homman mukavan osa-aikaiseksi jotta voin käyttää osan arkiajastani myös omaan yritykseeni, niin totta pahus sen aion napata!
Vaan on tämä oma yritys sen verran mahtavaa olemista, itse kun voi määritellä, mihin suuntaan haluaa asioita junailla ja tällä tahdonvoimalla ja energiallahan asiat menevät toivottuun suuntaan, vaikka välillä väkisin kivimuurin läpi.. Kukapa oravanpyörässä kitunut ei nauttisi, kun on itse omassa yrityksessään toimitusjohtajana ja voi kuvata LinkedIn:ssä omaa tehtäväänsä seuraavasti: Building up a creative, agile company focusing on photography, writing, design, mindfullness and well-being.
Ps. Olin ottanut kuvan TYHJÄSTÄ pyykkikoristamme, jonka olin saanut epäinhimillisin ponnistuksin ja pesukoneen yltiöpäisellä käytöllä tyhjäksi. Siirsin kuvan muiden muassa autuaana koneelleni. iPhoto sekosi, jumiutui ja uudelleen käynnistettäessä oli tyynesti poistanut kuvat. Pyykkikorimme, maailmankaikkeuden säätelylogiikan mukaan, siis yksinkertaisesti EI VOI olla tyhjä. Kaikki todistusaineisto, joka puhuu tätä vastaan, tuhotaan, MOT ja per se.
No comments yet

Kiitos, että jaat ajatuksesi kanssamme!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: